aliasok
combo - combo ut de van config alias inkabb azt hasznald erre config combo ut
f - felkel kilovi a combatot felul lora stb..
avon - auto varizas ticktimerrel
dl - dallista tickkel
Triggerek
akad pár :)
#CLASS {NEW_SCRIPTS|COMBAT}
#ALIAS combo {#va combo {%1 %2};#echo Combo: @combo}
#ALIAS f {config pihi ki;#va oles 0;felebred;felkel;felul @mount;nez;csapat statok}
#ALIAS avon {#VA mehet_varizas 1;varazslatlista;#IF (@lebeges == 0 AND @fajom !="osianus") {felhasznal lebeges;#WA 3000};#TIMER 2 vl;#TS 2 vl}
#ALIAS dl {8;#timer 2 {dallista !};#ts 2 {dallista !}}
#REGEX {^(.+) (palyafutasa e vilagon befejezodott|teste elettelenul rogy a foldre|teste a porba hull|teste elettelenul rogy a foldre|a masvilagra tavozott|eletenek vege|elete bevegeztetett|megmurdelt|holtan esik ossze|meghalt|kifingott).$} {corpse = %1;config combat ki;#IF (@corpse="Zoman hindebu" OR @corpse ="Darish klerh" OR @corpse = "Venida mirgunia") {vandortamadas};#IF (!%pos( @corpse, @eletrajz OR !%pos( @zonename, @eletrajz))) {#ADDKEY eletrajz @corpse {%zonename}};#IF (%pos( @corpse, @followers)) {koveto=0;#ECHO Koveto behalt!};#IF (@szint >= 25 AND !%NULL( @mount)) {#IF (%pos( "lovag", @class) OR %pos( "lovag", @class2) OR %pos( "lovag", @class3)) {#IF (@mounted == 0) {erzes Lo'ra!;#WAIT 2000;felul @mount}}}}
#REGEX {^(\d+) tapasztalati pontot kaptal volna.|Szereztel (\d+) tapasztalati pontot.$} {tp_v = %1;verengzes = 0;enemy_percentage = 10;jellem;oles = 0;gyengepont = 0;#WA 500;kivesz mindent hulla;felaldoz hullak;#IF (@fegyvereztek==1) {#WA 2000;megfog @fegyver} {#VA fegyvereztek 0};#IF (@xpszamlalas =="be") {pont;#ADD monc_s 1;#ADD xpszamol_tp @tp_v;xpszamol};#IF (@nyilvesszokinek!=%null) {ad 100 nyilvesszo @nyilvesszokinek};#IF (@teszt_kill==1 AND @foldon==0 AND @pihi == 0) {#WA 2000;birtokos}}
#REGEX {^A Halal eljott (.+) lelkeert.$} {corpse = %1;config combat ki;#IF (@corpse="Zoman hindebu" OR @corpse ="Darish klerh" OR @corpse = "Venida mirgunia") {vandortamadas};#IF (!%pos( @corpse, @eletrajz OR !%pos( @zonename, @eletrajz))) {#ADDKEY eletrajz @corpse {%zonename}};#IF (%pos( @corpse, @followers)) {koveto=0;#ECHO Koveto behalt!};#IF (@szint >= 25 AND !%NULL( @mount)) {#IF (%pos( "lovag", @class) OR %pos( "lovag", @class2) OR %pos( "lovag", @class3)) {#IF (@mounted == 0) {erzes Lo'ra!;#WAIT 2000;felul @mount}}}}
#CLASS 0
#CLASS {NEW_SCRIPTS|COMBAT|TRIGGERS}
#ALIAS vandortamadas {config trigi ki;config combat ki;#wait 2000;h;#wait 2000;#if (%item( @trigi_zonak, @trigi_zone_items)=%null) {#va trigi_zone_items 1;config trigi %item( @trigi_zonak, @trigi_zone_items)} {config trigi %item( @trigi_zonak, @trigi_zone_items)}}
#TRIGGER {A foldre zuhansz.} {#VA lebeges 0}
#TRIGGER {Baeltimazifas kodde valik.} {csapat vonal Varunk 2 mp-t.;#WA 2000;ol baeltimazifas}
#TRIGGER {Gombvillam-t, hogy orrcsontja felcsuszik az} {#VA koveto 0}
#REGEX {^(.+) kovetni kezd teged.$} {#IF (%pos( "Gombvillam", %1)OR %pos( "Harci kutya", %1) OR %pos( "Orangyal", %1) OR %pos( "elemental", %1)) {#VA follower %concat( %1);#VA koveto 1}}
#TRIGGER {Agyadat voros kod onti el!} {#VA verengzes 1}
#TRIGGER {egeszseges.} {#IF (@oles == 1) {@mitcsinal;@mitcsinal2}}
#TRIGGER {Ellosz egy nyilvesszot %1 fele, de elhibazod.} {felvesz nyilvesszo}
#TRIGGER {Megtamadod} {oles = 1;aldozott = 0;gyengepont = 0;#IF (%pos( @class, "harcimagus") | %POS( @class2, "harcimagus") | %POS( @class3, "harcimagus")) {varazsol 'ero kodje'};lefegyverez;gyengeje}
#TRIGGER {Agyadat voros} {#VA verengzes 1}
#TRIGGER {^~[&15~](*) (*)(*)(*)(*)(*).} {#va oles 1;#va enemy_hp { %1};#VA enemy_name {%2};#VA enemy_stat {%3 %4};#IF (@csapat_heal=="be") {#IF (@t_hp <= %eval( @t_max_hp/2)) {#VA mitcsinal {gy @tarsak}} {#VA mitcsinal {@combo}}};#IF (@fegyvereztek == 1) {#VA mitcsinal rug;megfog @fegyver} {#IF (@verengzes==5) {#VA mitcsinal {verengzes}} {#VA mitcsinal {@combo}};#IF (@ures_tegez ==1) {#VA mitcsinal tolt} {@combo}};@mitcsinal;@mitcsinal2;#SHOW %ansi( 13)@enemy_name -> @enemy_hp ? @enemy_stat%ansi( reset)} "" {disable}
#TRIGGER {Segitesz} {@mitcsinal}
#TRIGGER {Minden fontos varazslat rajtad van.} {#VA mehet_artozas 0;#VA mehet_varizas 0;#TIMER 60 tickbe;#TS 60;#SHOW %ansi( bold, yellow)Automata Varizas off!%ansi( reset)}
#TRIGGER {%1 teste eggye valik az orokkevalosaggal. } {fm;#va oles 0;pont;#wa 500;#if (@fegyvereztek==1) {#wa 2000;megfog @fegyver} {#va fegyvereztek 0};#if (@xpszamlalas =="be") {#add monc_s 1;#if (!%ismember( %1, @moncok)) {#var moncok %addItem( %1, @moncok)};#add xpszamol_tp @tp_v};#if (@tp_v >= 1000000) {szin = @piros} {szin = @sarga};#if (@xpszamlalas=="be"&@xpinfo=="be") {cp @kek Kekangyal: @reset@feher@sarga[@reset@feher%format( "&7.0n", @remix)@reset@feher@sarga /@reset@piros%^@bo%^ %format( "&7.0n", @remipont)@sarga ]@reset@feher@sarga[@reset@feher%^@szin%^%format( "&10.0n", @tp_v)@reset@feher@sarga ]@reset};#if (@jellem == "gonosz") {cp Jellem: %^BOLD%^%^RED%^%^FLASH%^@jellem%^RESET%^};#IF (@jellem == "ordogi") {cp Jellem: %^BOLD%^%^BLACK%^@jellem%^RESET%^};#if (!%ismember( %1, @angyalnevek)) {#var angyalnevek %addItem( %1, @angyalnevek)}} "" {disable}
#TRIGGER {A voros kod felszall agyadrol.} {pont;#VA oles 0;#VA verengzes 0;kivesz mindent hulla;#WAIT 2000;felaldoz hullak;felvesz mindent;csapat statok;#IF (@fegyvereztek==1) {#WAIT 2000;megfog @fegyver} {#VA fegyvereztek 0};felaldoz hullak}
#TRIGGER {Minden fontos dalod hat rad.} {#TIMER 60 tickbe;#TS 60;#SHOW %ansi( bold, yellow)Automata Dallista off!%ansi( reset)}
#REGEX {^\((\d+):(\d+)/(\d+):(\d+)/(\d+):(\d+)\|((\d+)?(K|M)|(\d+))\)} {hp = %1;max_hp = %2;sp = %3;max_sp = %4;mp = %5;max_mp = %6;tp= %7} "" {prompt}
#TRIGGER {Felkelsz a pihenesbol} {config pihi ki;csapat statok;#if (!%null( @trigi)) {lepes}} "" {disable}
#TRIGGER {Meghaltal.} {#va oles 0;#VA last_roomnum %roomvnum;config trigi ki;;#TE 15187} "" {disable}
#TRIGGER {Felugrasz a foldrol.} {#IF (@oles==0) {#IF (!%null( @trigi)) {birtokos}}}
#TRIGGER {Leulsz pihenni.} {config pihi be;#VA oles 0}
#REGEX {^Eletero: (\d+) Stamina: (\d+) Magia: (\d+)} {hp = %1;sp = %2;mp = %3;#IF (@oles==0) {#TS 60}}
#REGEX {Osztaly : (\w+)\/(\w+)\/(\w+)(\s+)\(Magia: (\d+)%\)} {#VA class %1;#IF (!%null( %2)) {#VA class2 %2} {#VA class2 ""};#IF (!%null( %2)) {#VA class3 %3} {#VA class3 ""}}
#REGEX {^Sikerult megulnod (.+)-t.$} {#VA mount %lower( %concat( %1))}
#REGEX {^\[(.+)\] (.+) (egeszseges|kisse serult|serult|sebesult|csunyan sebzodott|halalosan sebzodott|haldoklik).$} {enemy_hp = {%1};enemy_name = {%2};enemy_stat = {%3 %4};enemy_percentage = %ismember( @enemy_stat, @enemy_stats);#IF (@enemy_name != %proper( %char)) {oles = 1;#IF (@gyengepont == 15) {#SAY Gyengepont kell!;mitcsinal = "gyengeje"};#IF (%pos( "szerzetes", @class) OR %pos( "szerzetes", @class2) OR %pos( "szerzetes", @class3)) {#IF ( @mp >= 50 AND @hp > %eval( @max_hp - %eval( @max_hp*40/100)) AND @sp <= %eval( @max_sp - %eval( @max_sp*60/100))) {#SAY Frissitek!;mitcsinal = "fr"};#IF (@mp >= 50 AND @hp <= %eval( @max_hp - %eval( @max_hp*40/100))) {#SAY Gyogyitok!;mitcsinal = "gy"}};#IF (@fegyvereztek == 1) {mitcsinal = "rug";megfog @fegyver};#IF (@ures_tegez == 1) {mitcsinal = "tolt"};#IF (@hp > %eval( @max_hp - %eval( @max_hp*40/100)) AND @sp > %eval( @max_sp - %eval( @max_sp*60/100)) AND @fegyvereztek !=1 AND @ures_tegez !=1 AND @gyengepont != 0) {mitcsinal=@combo};@mitcsinal;@mitcsinal2}}
#REGEX {^(Zoman hindebu|Darish klerh|Venida mirgunia) megtamadott!} {config trigi ki}
#REGEX {^(Zoman hindebu|Darish klerh|Venida mirgunia) tavozik (\w+) fele.} {#IF (!%NULL( @trigi)) {#SAY VISSZA FOTERRE, TRIGI INDUL...!;#WAIT 6000;vandortamadas} {#SAY Vissza foterre!;#WAIT 6000;vandortamadas}}
#TRIGGER {Nem tamadhatod meg ot.} {config combat ki;#IF (!%NULL( @trigi)) {#IF (@trigi != "outland") {#SAY VISSZA FOTERRE, TRIGI INDUL...!;#WAIT 6000;vandortamadas} {#WAIT 4000;lepes}} {#SAY VISSZA FOTERRE, TRIGI INDUL...!;#WAIT 6000;vandortamadas}}
#REGEX {^\((\d+):(\d+)/(\d+):(\d+)/(\d+):(\d+)|(\d+)\) $} {#GAG}
#TRIGGER {%proper(%char) Orangyala mar nem kovet teged.} {#VA koveto 0}
#REGEX {^(.+) technikajara osszpontositasz es megtalaltad a gyengejet.} {gyengepont = 1;combo s}
#TRIGGER {Neki mar ismered a gyengejet.} {gyengepont = 1;combo s}
#REGEX {^Megtalalod (.+) gyenge pontjat.} {gyengepont = 1;combo s}
#TRIGGER {Leesel a hatasodrol es csunyan megutod magad.} {#VA mounted 0}
#TRIGGER {Felulsz a hatasodra.} {#VA mounted 1}
#REGEX {^Leszallsz (.+)-rol.} {#IF (%concat( %1) == %proper( @mount)) {#VA mounted 0}}
#TRIGGER {^A gerinced sulyosan megserult. } {#VA self_broke 1}
#TRIGGER {El van torve a } {#VA self_broke 1}
#TRIGGER {begyogyul.} {#IF (@self_broke == 1) {self_broke = 0}}
#CLASS 0
#CLASS {NEW_SCRIPTS|COMBAT|TRIGGERS|WEAPONS}
#REGEX {^Jobb kezedbe fogod (?:a|az) (.+)-t.} {fegyvereztek = 0;item = %trim( %concat( %1, %2, %3));normalisnev @item;fegyver = @item}
#TRIGGER {Jobb es bal kezedbe fogod (?:a|az) (.+)-t.} {fegyvereztek = 0;item = %trim( %concat( %1));normalisnev @item;fegyver = @item;fegyver2 = @item}
#TRIGGER {Ures a tegezed.} {#va ures_tegez 1}
#TRIGGER {Leveszed az ijadat} {#va ures_tegez 0}
#REGEX {Bal kezedben tartani kezded (?:a|az) (.+)-t.} {fegyvereztek = 0;item = %trim( %concat( %1));normalisnev @item;fegyver2 = @item}
#REGEX {((.+) kiuti kezedbol a fegyvered.|Karddal probald!|Kiejted a kezedbol|Torrel probald!|Vagni csak karddal lehet.)} {#VA fegyvereztek 1}
#TRIGGER {Bepakoltal * nyilvesszot a tegezbe.} {#va ures_tegez 0}
#CLASS 0
#CLASS {NEW_SCRIPTS|COMBAT|VARIABLES}
#VAR mitcsinal {@combo}
#VAR mitcsinal2 {cs}
#VAR enyime {1}
#VAR nyilvesszokinek {}
#VAR pihi {0}
#VAR oles {0}
#VAR lebeges {1}
#VAR aldozott {0}
#VAR verengzes {0}
#VAR koveto {1}
#VAR pihizni_koll {0}
#VAR fegyvereztek {0}
#VAR aldozok {0}
#VAR combo {r}
#VAR no_magic {0}
#VAR fegyver {Pusztito}
#VAR foldon {0}
#VAR fegyver2 {Pusztito}
#VAR combat {ki}
#VAR csapat_heal {ki} {ki}
#VAR mount {behemot}
#VAR enemy_hp {##:::::::::::::}
#VAR enemy_stat {haldoklik}
#VAR enemy_name {Veteran gargoyle katona}
#VAR enemy_stats {haldoklik|halalosan sebzodott|csunyan sebzodott|sebesult|serult|kisse serult|egeszseges}
#VAR followers {harci kutya|Orangyal}
#VAR gyengepont {0}
#VAR mounted {0}
#VAR self_broke {0} {0}
#CLASS 0